luni, 28 martie 2016

Spune te iubesc cu un buchet de floriAm decis să apelez la livrari flori te iubesc in bucuresti, pentru că acesta este sentimental pe care vreau să-l transmit, o iubesc, vreau ca ea să fie soția mea și să trăim împreună pentru totdeuna. Chiar dacă am ales ce fel de buchet îmi doresc, este și mai greu să aleg un model, sunt zeci de soluții nemaipomenite. Tocmai de aceea am decis să optez pentru ajutorul simbolisticei florilor, astfel voi da o comanda flori cât mai regală și pe placul iubitei mele.
 
Ce site minunat, livrarefloribucuresti.ro! Cauți, ca orice om, un mod potrivit prin care să îi spui Iubitei că o iubești, descoperi o florarie online, îți zici: femeilor le plac florile, deci merge un buchet frumos. Nu te poți duce tu cu el la ușă, pentru că dacă este nervoasă cu siguranță ori nu îți va răspunde, ori îți va da cu el în cap. 

Dar acest site se ocupă cu aducerea de flori la domiciliu, tu trebuie doar să găsești cel mai potrivit buchet, să plătești cu cardul și în cadrul aceleași zile curierul îi va duce buchetul de flori femeii iubite. Astfel vei scăpa de griji și probleme. Există totuși o problem, aceea că te vei găsi în fața a sute de buchete superbe și nu vei ști ce să alegi.

În această situație sunt eu, tocmai m-am certat cu iubita mea, nu îmi amintesc motivul, dar știu că finalul nu a fost tocmai frumos. Uneori mă stresează că se supără din orice, dar totul îmi trece când o văd cu fața aia de pisică supărată, cum așteaptă să o împac.

După zeci de căutări m-am oprit asupra acestui buchet flori cadou, mi-a plăcut modul în care albul pur al crinilor regali se amestecă cu roșul sângeriu al trandafirilor, vorbim de două flori fragile, care aduc împreună cu ele semnificații puternice. Cine ar fi crezut ca as putea gasi astfel de flori in bucuresti?

Este ca și cum buchetul ar vorbi în numele meu, trandafirii sunt florile iubirii, cele mai frumoase flori ce pot fi oferite. Doar mă uit la frumoasele petale ale trandafirilor și déjà vu, văd tot ce m-a făcut să mă îndrăgostesc de iubita mea: frumusețe, voioșie, strălucire, originalitate. Trandafirul este singura floare care poate cu ușurință spune: Te iubesc!.
Buchetul de trandafiri este acompaniat de crini albi, acele flori regale, care ne reamintesc cât de puternice sunt femeile, chiar dacă ele par fragile la suprafață. Regăsim crinii și pe lista florilor care ne ajută să cerem pe cineva de soție, ei fiind simbol al iubirii pure, al iubirii ce poate trece peste orice obstacol.


Alături de acest buchet iubita mea va primi și un frumos ursuleț, care să-i amintească de mine chiar și în clipele când trebuie să stau departe de ea, femeile iubesc să aibă alături un astfel de prieten, pentru că este foarte pufos, tăcut și nu le va trăda niciodată. Tot cadoul va fi însoțit de un mesaj frumos scris de mine, iar mai apoi voi apărea și eu la ușa ei, pentru a-mi cere scuze personal și astfel cu siguranță îmi va acorda iertarea ce i-o solicit prin acest buchet.

Această florarie bucuresti vă pune la dispoziție cele mai frumoase flori puse în buchete deosebite. Eu l-am găsit pe cel mai potrivit pentru a mea iubită ce mi-a acordat iertarea. Voi ce ați ales?

19 comentarii:

 1. Foarte frumos!
  Imi place mult ideea de a adauga o jucarie langa buchetul de flori!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este o metoda foarte frumoasa de a aduce zambetul pe fata unei femei si pe deasupra pretul este unul foarte mic.

   Ștergere
 2. Sunt superbe, eu iubesc crinii albi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Crinii albi sunt simbolul sinceritatii si puritatii, ceai ce ii face perfecti pentru a fi oferiti cadou

   Ștergere
 3. cel mai frumos cadou pentru persoana iubita

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumos articolul, felicitari

  RăspundețiȘtergere