luni, 8 februarie 2016

MarketOnline.ro: Răsfăţ în doi şi reduceri de până la 50%

MarketOnline le-a pregătit clienţilor săi un Valentine’s Day inedit în acest an, cu reduceri de până la 50% şi premii zilnice. Cei care achiziţionează un produs din categoriile speciale pentru EL şi EA pot câştiga o escapadă romantică la Puri Bali.

MarketOnline.ro: Răsfăţ în doi şi reduceri de până la 50%
  “Ne-am gândit să sărbătorim puţin altfel Valentine’s Day în acest an şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri, uşurându-le alegerea cadoului pentru jumătatea lor. In plus, absolut toţi clienţii MarketOnline care achiziţionează produse de pe site-ul nostru în perioada 5 - 12 februarie participă la extragerile zilnice prin care pot câştiga o escapadă romantică la Centrul Spa Puri Bali.” 
Andre Cracea, manager MarketOnline.ro.
        În luna februarie iubirea pluteşte în aer, iar românii se pregătesc să-şi surprindă jumătatea prin gesturi şi cadouri deosebite, determinându-i să devină din ce în ce mai inventivi în privinţa surprizelor. MarketOnline sărbătoreşte dragostea într-un mod inedit şi le-a pregătit clienţilor reduceri la cele mai atractive produse din categoriile de: îngrijire personală, telefoane mobile, gadget-uri si laptop-uri.
       Pentru a-ţi încânta jumătatea feminină, MarketOnline îţi dă cele mai inspirate idei de cadouri pentru EA, cu preţuri începând de la 49 ron pentru: uscătoare de păr, ondulatoare sau kituri de înfrumuseţare. Pentru EL am pregătit: aparate de ras profesionale cu preţuri începând de la 129 ron, aparate de tuns, smartwatch-uri si smartphone-uri.
      “Ne-am gândit să sărbătorim puţin altfel Valentine’s Day în acest an şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri, uşurându-le alegerea cadoului pentru jumătatea lor. In plus, absolut toţi clienţii MarketOnline care achiziţionează produse de pe site-ul nostru în perioada 5 - 12 februarie participă la extragerile zilnice prin care pot câştiga o escapadă romantică la Centrul Spa Puri Bali.” a declarat Andrei Crăcea, manager MarketOnline.ro.
       Puri Bali oferă o călătorie în lumea senzorială a masajului, în compania terapeutelor originare din Bali, Indonezia, cu cele mai alese tratamente specifice unui spa tradiţional asiatic. 
Despre marketonline
Cu o experienţă de 9 ani în comerţul electronic, MarketOnline continuă de la an la an să-şi consolideze poziţia pe piaţa online din România situându-se în topul magazinelor care comercializează produse IT&C, Electrocasnice, dar şi o serie de alte categorii oferind servicii de top:

- Transportul gratuit la peste 20.000 produse
- Posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele
- Dreptul de retur al produselor
- Discount-uri de 7 stele pentru clienţii fideli


Citeste mai mult: MarketOnline.ro: Răsfăţ în doi şi reduceri de până la 50%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu