marți, 19 ianuarie 2016

10 motive sa alegi videochat


Joburi în videochat


Epoca virtuala, in care am ajuns in ultimii ani datorita dezvoltarii și foarte rapidei raspandiri a internetului, ne-a adus pe piața muncii din tara noastra o noua meserie. Aceasta este meseria de model videochat, cea care presupune o socializare prin intermediul unei camere video atasata unui calculator, cu admiratori din intreaga lume. Am incercat sa gasesc 10 motive sa alegi videochat la Charm Studios si dupa o perioada de reflectie si cautari, mai jos va voi comunica rezultatul descoperit prin munca mea.

Cele 10 motive pentru care să alegi videochat

Primul motiv ar fi aparitia unui studio cu o mare experienta, acumulata in cei opt ani de existenta in Bucuresti. Am numit aici unul din cele mai performante studiouri de videochat din tara si anume, cel care este Charm Studios. Despre acesta puteti sa va formati singuri o parere personala intrand pe site-ul lor, pe care il gasiti la adresa charmstudios.ro.

Al doilea motiv profesionalismul. In orice meserie profesionalismul este dat atat de cel ce practica meseria respectiva, cat si de conditiile puse la dispozitie de societatea in care acesta munceste. La Charm Studios conditiile de munca sunt deosebite, iar modelele sunt unele din cele mai bune, fiind ajutate de personal supercalificat.

Al treilea motiv seriozitatea. Aici activitatea se desfasoara 100% legal, iar castigurile sunt foarte mari, pentru ambele parti implicate, adica atat pentru modelul de videchat, cat si pentru studiou. Acesta fiind foarte serios cu platile facute la timp catre modele.

Al patrulea motiv este dat de confort. Modelele din acest studio beneficiaza de interioare ”high class” obtinute prin decorarea camerelor cu mult stil de catre arhitecti de design. Locatia dupa cum am mai spus este foarte centrala, langa Piata Unirii.

Al cincelea motiv colectivul. La Charm Studios se lucreaza tot timpul ca o echipa, modelele se bucura de o atmosfera linistita, asemanatoare cu cea dusa intr-o familie fericita. Cei din staff-ul administrativ sunt alaturi de modele in permanenta, de cate ori li se cere ajutorul. Colectivul este foarte unit caci selectia se face cu multa atentie, ea fiind unul din factorii cei mai important in obtinerea succesului in cariera

Al saselea motiv este dat de training. Fiecare model, ce lucreaza la Charm Studio, beneficiaza de un trainer personal, acesta va ajuta modelul pe toata perioada sa in acest studio,sa dobandeasca atitudinea, cunostintele si abilitatile necesare jobului de model de videochat. Trainerii sunt proveniti din fostele modele si ele au sustinut pentru specializare cursuri in domeniu, astfel incat orice fata ce alege acest job sa aiba pe cine se baza.

Al saptelea motiv consilierul de imagine. In aceasta meserie imaginea modelului este foarte importanta, de aceea un consilier ajuta modelele in privinta vestimentatiei, comportamentului, dar mai ales a felului de a vorbi, discursul fiind important in dialogul cu clientii. Acesta consiliaza modelul de la prima sedinta foto, precum si in privinta machiajului sau a tinutei.

Al optulea motiv este suportul ethnic. Deartamentul tehnic de la Charm Studios asigura calculatoare, camera video si legaturi de internet la un nivel superperformant, acestea ducand la asigurarea castigurilor foarte mari.

Al noulea motiv discretia. Charm Studios asigura confidentialitatea si integritatea modelelor.

Al zecelea motiv este dat de promovare. In cei opt ani de existenta acest studio a promovat in permanenta tinere ce au devenit modele, iar fostele modele au devenit trainere pentru mai tinerele colege.

Cele mai de sus sunt 10 motive sa alegi videochat la Charm Studios, bineînteles ca aceste motive în întregul lor reprezinta reteta succesului pe care acest studio la obtinut in permanenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu